Diëtistenpraktijk Sandra Heemstra
Lekker eten is ook gezond!

kwaliteitsregisterWelkom bij dietistenpraktijk Sandra Heemstra

Diëtistenpraktijk Sandra Heemstra

 

Eten is een belangrijk onderdeel binnen ons leven. En moet vooral leuk, gevarieerd en lekker zijn. Ieder persoon is uniek en heeft zijn eigen voedingspatroon, dit vraagt een persoonlijk advies op maat. Graag stel ik dit samen met u op en begeleid ik u hierbij om dit ook op langer termijn vol te houden.

 

Voor alle vragen die betrekking hebben op voeding en dieet kunt u bij mij terecht.

Na 17 jaar werkervaring binnen o.a. de Thuiszorginstelling ben ik vanaf maart 2012 met mijn eigen dietistenpraktijk gestart. Ik heb ik de loop der jaren veel ervaring opgedaan in het begeleiden van volwassenen en kinderen met zeer uiteenlopende hulpvragen. Dit maakt het werk ook zo uniek! Hierbij werk ik veel multidisciplinair samen met o.a. de huisartsenpraktijk, de diabetesverpleegkundigen, GGD, kinderartsen, fysiotherapeuten en psychologen/orthopedagogen.

 

Naast een persoonlijk advies op het spreekuur, bezoek ik ook mensen thuis (op indicatie) en geef ik groepsvoorlichting en cursussen.

Op deze site vindt u alle informatie. Heeft u daarna nog vragen of wilt u een afspraak maken, neemt u dan contact met mij op.

 

 

Dietistenpraktijk Sandra Heemstra is lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en het kwaliteitsregister Paramedici.

 

Daarnaast ook aangesloten bij Puur Gezond Professional. Een manier van eten waarbij je kunt genieten van eten.

 

Tevens ben ik kinderdietist en zo ook een samenwerkingspartner van JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht) Purmerend en GGD Zaanstreek/Waterland. Ik ben aangesloten bij het Netwerk kinderdietisten.

 

Ook is Dietistenpraktijk Sandra Heemstra aangesloten bij het Kenniscentrum Dietisten overgewicht en obesitas. Hierbij ondersteunt zij de behandeling en preventie van overgewicht en obesitas. Het KDOO is een erkent netwerk van de Nederlandse Vereniging voor Dietisten.

 

KDOO